Elektriciteit  volgens de voorschriften!

Steven Meyers regelt uw algemene elektriciteitswerken

Maak u geen zorgen over elektrische aansluitingen, bedrading of kabels door de algemene elektriciteitswerken in uw woning over te laten aan Steven Meyers. Wij leggen de correcte elektriciteit in uw nieuwbouw of verbouwingsproject in Antwerpen of Oost-Vlaanderen. Met onze brede ervaring voorzien wij alle stopcontacten, lichtschakelaren en verlichting zoals u het wenst.

Uiteraard kan u alle vragen aan ons kwijt voor professionele oplossingen. Toon ons waar u verlichting en stopcontacten wil. Dan leggen wij de juiste aansluitingen voor een eenvoudig dagelijks gebruik. Wij voeren onze elektriciteitswerken zowel binnen als buiten uit. Dus als u verlichting wil op uw terras of oprit dan nemen wij dit er zeker bij.

Volledige renovatie

Hebt u een woning gekocht maar u zit hierbij met oude elektriciteit? Twijfel dan niet om onze hulp in te roepen. Wij halen de oude bedradingen weg en plaatsen nieuwe kabels die voldoen aan de meest recente voorschriften. Wij leggen alles nieuw tot en met de plaatsing en aansluiting van de nieuwe elektriciteitskast. Ook kabels inslijpen in muren behoort tot onze taken.

Een aannemer voor alle elektriciteitswerken nodig? Bel ons vandaag nog en wij staan er zo snel mogelijk.