Wij zetten u nooit in het donker!

Steven Meyers installeert back-up systemen voor elektriciteit

Sinds 2014 weten Belgen dat ze mogelijk ook zonder stroom kunnen vallen tijdens koude wintermaanden. Het is een situatie waar niemand eerder bij stil stond maar bij Steven Meyers BVBA krijgt u toch meteen een oplossing voorgeschoteld. Wij werken graag toekomstgericht. Hierdoor staan wij nu reeds voor u klaar om back-up systemen voor elektriciteit te plaatsen in de regio Antwerpen.

Wij plaatsen batterijsystemen, er zijn systemen van verschillende capaciteiten beschikbaar, die meteen overnemen wanneer de stroom uitvalt. Van deze batterijen kan u stroom capteren voor elektrische apparaten zoals de televisie en een deel van de verlichting. De batterijen laden zich nadien weer vanzelf op wanneer het elektrisch netwerk opnieuw werkt. Het is een betaalbare oplossing om niet in het donker te zitten.

Overal stroom

In combinatie met zonnepanelen kan u met deze batterijen werkelijk overal stroom opwekken. Stel dat u elektriciteit nodig hebt in een dierenstal of werkhuis achter in de tuin en er zijn geen elektrische leidingen. Met zonnepanelen op het dak en de batterijen beschikt u meteen over stroom voor verlichting of stopcontacten. Wij plaatsen dit volledig afgewerkt voor u.

Gerust zijn bij stroompannes? Bel ons meteen voor een snelle oplossing.