Combineer zonnepanelen met een vernieuwd dak!

Daken renoveren met ervaren dakwerkers

Een duurzame toekomst voor uw woning begint met een dak dat zich in een goede staat bevindt. Daarom vertrouwt u op onze expertise om uw daken te renoveren in Antwerpen en omstreken. Bij ons kan dit in combinatie met het plaatsen van zonnepanelen.

Renoveren en herstellen

Met onze inbreng zal uw dak geen gebreken kennen. Wij voeren alle dakwerken uit bij onze klanten in de regio Antwerpen die nodig zijn voor een betrouwbaar dak. Dit gebeurt met ervaren dakwerkers die precies weten welke werken er nodig zijn op uw daken.

Alle opties zijn mogelijk bij ons. Wij komen langs om lekken te dichten maar ook voor grotere ingrepen zoals het vernieuwen van de dakbedekking en het installeren van nieuwe regengoten. Verder isoleren wij de zolderkamers onder de daken.

Zonnepanelen

Dankzij onze brede service hebben wij nog een extra troef voor u tijdens het renoveren van daken. Het is geen verplichting, maar wij kunnen tegelijk met het vernieuwen van uw dak ook zonnepanelen plaatsen. Met deze dubbele ingreep is uw woning helemaal klaar voor een duurzame toekomst en u zal het verschil in uw energiekosten voelen.

Contacteer ons snel om alles te bespreken.