Ga echt voor energiezuinige verwarming!

Steven Meyers is de referentie voor infrarood verwarming

Op zoek naar een nieuwe verwarmingsmethode voor uw woning of appartement? Neem dan nu een toekomstgerichte beslissing door een infraroodverwarming te laten plaatsen voor Steven Meyers BVBA. Wij installeren deze techniek in ganse regio van Antwerpen waardoor u steeds van een aangename verwarming kan genieten.

Deze techniek werkt op basis van stralingswarmte. Dit is de overdracht van warmte door middel van energiegolven.De ontworpen stralingsapparaten zenden tot 75 procent van hun warmte uit in de vorm van stralingswarmte. Hierdoor wordt de meeste warmte rechtstreeks uitgestraald naar de aanwezigen in de kamer. Zo gaat er veel minder warme lucht verloren door naar het plafond te stijgen zoals bij bijvoorbeeld de gekende wandradiatoren.

Vele voordelen

De pro’s om te kiezen voor dit systeem zijn heel talrijk. Het is tot een vijftig procent zuiniger en het kent een lange levensduur. De ontworpen apparaten nemen geen plaats in, zijn zelfs functioneel en hebben een heel moderne uitstraling. Verder veroorzaakt het geen luchtcirculatie of zijn er geen verbrande stofdeeltjes.

Laat u snel informeren over ons aanbod en u bent meteen overtuigd.