Verlichting die bij uw interieur past!

LED-verlichting moet u laten installeren door Steven Meyers

Een juist afgestelde verlichting in de verschillende kamers van uw woning doet veel aan de gezelligheid en de dagelijkse gebruiksvriendelijkheid. Om tot een perfect resultaat te komen, is het zeker de moeite om een lichtplan te laten opstellen door Steven Meyers BVBA in de regio Antwerpen. Wij zorgen er trouwens voor dat het plan tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Eén van onze specialiteiten is het installeren van led-verlichting. Wij geven u alle advies om de overstap te maken naar deze energiezuinige verlichting. Er zijn vele mogelijkheden met led-verlichting. Wij zorgen er mee voor dat uw interieur in de juiste sfeer komt door deze verlichting.

Led-voorzieningen ingebouwd in de trap, als sfeerverlichting in de woonkamer of als functioneel licht in de badkamer. Het vormt geen probleem voor ons. Wij plaatsen ook alle andere verlichting in uw woning zoals spots en kroonluchters.

Tuinverlichting

Het moet niet alleen binnen goed verlicht zijn, ook rond de woning is ideaal licht een aanrader. Deze ingrepen nemen wij er graag bij voor de beste verlichting op uw terras, oprit of aan de zithoek in de tuin.

Contacteer ons meteen en wij laten vlug ons licht schijnen over uw vragen.