• Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
Steven Meyers BVBA

Steven Meyers BVBA - Specialist in dakwerken

Al meer dan 10 jaar lang staat Steven Meyers BVBA bekend als specialist op het gebied van dakwerken in Hove en omstreken. Van renovaties tot herstellingen, uw dak is bij ons in goede en ervaren handen.

Renoveren en herstellen

Wilt u het dak van uw woning eens een goede onderhoudsbeurt geven, zodat het weer jaren mee kan? Of heeft uw dak een gebrek en zal er een professionele herstelling nodig zijn? Wat uw dak ook nodig heeft, bij Steven Meyers BVBA kunnen we ermee aan de slag. Onze medewerkers zijn ervaren professionals die al jaren actief zijn in Hove en omstreken, dus alles is bij ons mogelijk. We komen graag langs om bijvoorbeeld een klein lek te dichten, terwijl u ook met grotere werken, zoals het leggen van nieuwe dakgoten, het vernieuwen van dakbedekking of het isoleren van de zolder bij ons terecht kunt.

Zonnepanelen

Wanneer het op daken aankomt, kan u ook voor de installatie of het onderhoud van zonnepanelen bij ons aankloppen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zonnepanelen installeren wanneer u ons belt voor een onderhoudsbeurt van uw dak. Op deze manier vangt u twee vliegen in één klap en is uw woning direct klaar voor een duurzamere toekomst. Daarnaast zullen ook de energiefacturen u daarna positief verrassen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen.