• Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
Steven Meyers BVBA

Steven Meyers BVBA - Voor al uw algemene elektriciteitswerken

Voor algemene elektriciteitswerken in uw woning of nieuwbouwproject bent u bij Steven Meyers BVBA aan het juiste adres. Moeten er enkele nieuwe aansluitingen geplaatst worden of is de bestaande bedrading beschadigd? Bel ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs om de situatie in te schatten en u van een offerte te voorzien.

Elektriciteitswerken

Voor algemene elektriciteitswerken in Hove en omstreken moet u bij Steven Meyers BVBA zijn. Van het vervangen van een beschadigde kabel bij u thuis tot het leggen van nieuwe elektrische bedrading in uw nieuwbouwproject, wij leggen voor u de correcte elektriciteit aan. Wat ons betreft begint een samenwerking echter al voordat de werken beginnen, want allereerst zullen wij proberen al uw gerelateerde vragen te beantwoorden. Zo kan u ons laten zien waar u graag uw aansluitingen en verlichting wil hebben en kunnen wij ervoor zorgen dat aansluitingen eenvoudig aansluiten op het dagelijkse gebruik dat u voor ogen heeft.

Volledige renovatie

Heeft u een woning gekocht, maar zit u nog met de oude elektrische installaties? Dan kan u altijd contact opnemen met Steven Meyers BVBA, zodat wij samen met u kunnen kijken hoe de oude bedrading het best verwijderd kan worden en hoe de nieuwe kabels moeten gelegd worden. Daarbij volgen wij vanzelfsprekend te allen tijde de geldige voorschriften. Van het leggen van nieuwe bedrading tot het aansluiten van de elektriciteitskast, Steven Meyers BVBA doet het allemaal. Zelfs het inslijpen van kabels in muren kan u aan ons overlaten.