Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 215 829

Dakwerken in Antwerpen en omgeving

Al meer dan 10 jaar lang staat Steven Meyers BVBA bekend als specialist op het gebied van dakwerken in Hove en de ruime regio Antwerpen. Van renovaties tot herstellingen, uw dak is bij ons in goede en ervaren handen.

Renoveren en herstellen

Heeft het dak van uw woning een grondige onderhoudsbeurt nodig, zodat het weer jaren mee kan? Of heeft uw dak schade opgelopen en het hersteld worden? Voor zowel dakonderhoud als dakherstelling bent u bij Steven Meyers BVBA aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn ervaren professionals in dakwerken in de ruime regio Antwerpen. 

We komen graag langs om bijvoorbeeld een klein lek te dichten, terwijl u ook met grotere werken, zoals het leggen van nieuwe dakgoten, het vernieuwen van dakbedekking of het isoleren van de zolder bij ons terecht kunt.

Zonnepanelen

U mag ook voor de installatie of het onderhoud van zonnepanelen bij ons aankloppen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zonnepanelen installeren wanneer u ons belt voor een onderhoudsbeurt van uw dak. Op deze manier vangt u twee vliegen in één klap en is uw woning direct klaar voor een duurzamere toekomst. Daarnaast zullen ook de energiefacturen u daarna positief verrassen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen.

Op zoek naar een dakwerker regio Antwerpen? Bel ons vandaag nog op het nummer 0495 215 829