Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 215 829

Algemene elektriciteitswerken in Antwerpen en omgeving

Voor algemene elektriciteitswerken in uw nieuwbouw, bestaande woning of renovatieproject bent u bij Steven Meyers BVBA aan het juiste adres. Wij plaatsen nieuwe aansluitingen, herstellen en vervangen bestaande bedrading, ... Bel ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs om de situatie in te schatten. Op basis daarvan bezorgen wij u een offerte voor uw elektriciteitswerken.

Nieuwbouw, renovatie, kleine herstelling

Voor algemene elektriciteitswerken in Hove en omstreken moet u bij Steven Meyers BVBA zijn. Van het vervangen van een beschadigde kabel bij u thuis tot het leggen van nieuwe elektrische bedrading in uw nieuwbouwproject, wij leggen voor u de correcte elektriciteit aan. Wat ons betreft, begint een samenwerking echter al voordat de werken beginnen. Allereerst zullen wij proberen al uw vragen omtrent elektriciteit te beantwoorden. Zo kan u ons laten zien waar u graag uw aansluitingen en verlichting wil hebben en kunnen wij ervoor zorgen dat aansluitingen eenvoudig aansluiten op het dagelijkse gebruik dat u voor ogen heeft.

Volledige renovatie

Heeft u een woning gekocht, maar zit u nog met de oude elektrische installaties? Dan kan u altijd contact opnemen met Steven Meyers BVBA, zodat wij samen met u kunnen kijken hoe de oude bedrading het best verwijderd kan worden en hoe de nieuwe kabels moeten gelegd worden. Daarbij volgen wij vanzelfsprekend te allen tijde de geldige voorschriften. Van het leggen van nieuwe bedrading tot het aansluiten van de elektriciteitskast, Steven Meyers BVBA doet het allemaal. Zelfs het inslijpen van kabels in muren kan u aan ons overlaten.

Een elektricien in Antwerpen en omgeving nodig? Bel ons vandaag nog en wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor al uw elektriciteitswerken.