Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0495 215 829

Installatie en onderhoud zonnepanelen in Antwerpen en omgeving

Wilt u uw woning klaarmaken voor een duurzamere toekomst en minder betalen voor uw energie? Of hebben uw huidige zonnepanelen een grondige, professionele onderhoudsbeurt nodig? Steven Meyers BVBA uit Hove installeert en onderhoudt uw zonnepanelen volgens de regels van de kunst.

Uw project, uw budget

Bij Steven Meyers BVBA zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op daken. U bent op zoek naar een betrouwbare plaatser van zonnepanelen in de regio Hove? Neem dan contact op met ons. We plannen graag een verkennend gesprek met u om alle mogelijkheden en voordelen te bespreken. Tegelijkertijd kunnen wij dan al uw vragen in verband met de investering in zonnepanelen beantwoorden.

Aangezien wij graag kwaliteitswerk leveren aan iedereen, werken wij bij Steven Meyers BVBA met vrijwel alle merken van zonnepanelen. Wij bieden panelen van zowel Europese als Amerikaanse en Chinese makelij, zodat er voor ieder budget wel iets te vinden is binnen ons aanbod.

Onze expertise

Steven Meyers BVBA is al jaren gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van zonnepanelen in Hove en de ruime regio Antwerpen. Een zorgvuldige aanpak en een grondige bevestiging zijn onze prioriteiten bij een installatie van nieuwe panelen. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid staan centraal wanneer wij uw zonnepanelen reinigen en onderhouden. Als het nodig is, zullen we ook de installatie van de nieuwe elektriciteitsmeter op ons nemen. Voor onderhoud en herstellingen kan u daarna altijd bij ons terecht.

Wilt u meer weten over zonnepanelen? Bel naar +32 495 215 829 en stel ons uw vragen.