• Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
  • Steven Meyers BVBA
Steven Meyers BVBA

Steven Meyers BVBA - Installatie en onderhoud van zonnepanelen

Heeft u genoeg van de hoge energiefacturen en wilt u uw woning klaarmaken voor een duurzamere toekomst? Of hebben uw huidige zonnepanelen een grondige, professionele onderhoudsbeurt nodig? Steven Meyers BVBA installeert en onderhoudt uw zonnepanelen met veel plezier.

Uw project, uw budget

Bij Steven Meyers BVBA zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen op daken. Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare specialist in de regio Hove, neem dan contact op met ons. We plannen graag een verkennend gesprek met u om alle mogelijkheden en voordelen te bespreken en tegelijkertijd kunnen wij dan al uw vragen in verband met de investering in zonnepanelen beantwoorden. 


Aangezien wij graag kwaliteitswerk leveren aan iedereen, werken wij bij Steven Meyers BVBA met vrijwel alle merken van zonnepanelen. Wij bieden panelen van zowel Europese als Amerikaanse en Chinese makelij, zodat er voor ieder budget wel iets te vinden is binnen ons aanbod.

Onze expertise

Steven Meyers BVBA is al jaren gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van zonnepanelen in Hove en omstreken. Een zorgvuldige aanpak en een grondige bevestiging zijn onze prioriteiten bij een installatie van nieuwe panelen, terwijl flexibiliteit en klantvriendelijkheid centraal staan wanneer uw panelen onderhoud nodig hebben. Als het nodig is, zullen we ook de installatie van de nieuwe elektriciteitsmeter op ons nemen. Voor onderhoud en herstellingen kan u daarna altijd bij ons terecht.